Undervisning om seksualitet 

Hvis du som sundhedsprofessionel eller som del af en forening gerne vil vide mere om seksualitet og seksuelle hjælpemidler, så er du kommet til det rette sted. Jeg har mange års erfaring med at undervise på uddannelser og sygehusafdelinger samt holde foredrag og webinar for patientforeninger. 

Det er helt klart min overbevisning, at jo bedre du er klædt på til at tage samtalen om seksualitet med patienten, jo nemmere bliver den. Og jo bedre patienter er informeret om deres seksualitet, jo nemmere kan de få hjælp. 

Vi kan altid starte med at mødes online, så jeg kan fortælle mere om, hvem jeg er og hvad jeg kan tilbyde jer.  

Find seksuelle hjælpemidler

OBS!!! Ved brug af internet explore

Vi kan se at du anvender Internet Explore på vores side.

For en bedre oplevelse anbefaler vi, at du anvender én af de andre browsere herunder.